free bootstrap themes

Стриптизьорка 

300лв. 
- 2 Танца (15 минути всеки)
- Тематичен костюм

Рожден Ден

Приятелят ти има рожден ден?! Отново главоблъсканици с мисълта какво да му подариш?! Не мисли повече! Ние сме тук заради ТВОЯТ ПРИЯТЕЛ. Да направим неговото парти уникално, вечерта вълшебна и теб доволен от избора на подаръка, който той ЩЕ хареса! Стриптизьорка, която може да излезе от вълшебна подаръчна кутия е на път към Вас!

Ергенско Парти

Танцьорката за ергенско парти, която ще накара всички гости да настръхнат от вълнение. Ще получите много радостни емоции и ще се забавлявате както никога до сега! С нашата професионално обучена стриптизьорка Вие имате възможността да направите едно наистина запомнящо ергенско парти. Ергенското парти, което ще помните цял живот … идва!

Обикновена Вечер

Всички имаме тези скучни…, скучни вечери в които излизаме с приятели и НЕ се забавляваме. Не сме на кеф…, нямаме търпение да се приберем вкъщи?! Но защо да го правим? Не е ли по-добре да се усмихнем? Да се забавляваме и да се отдадем на купона. Всичко е възможно СЕГА! Не после, НЕ утре, а СЕГА! Убий скуката с нашата професионална стриптизьорка.

Телефон: +359876266771
© Copyright 2019 Tanciorkite.com - All Rights Reserved