РЕЗЕРВИРАЙ

Перфектният стриптийз

Намери ни

СКОРО с физически офис

E-Майл

[email protected]

Телефон

+359876108293

Отзиви

Рали М.

"От името на всички момичета и най вече бъдещата булка ви благодарим,че направихте вечерта ни запомняща се :),,

Невена . Б

"Благодаря Ви за бързата реакция, която получих от Вас! Буквално от днес за днес резервирах стриптизьор за партито във Варна, но Вие успяхте да доставите изключителна услуга, която ще запомним за цял живот! "

Перслава . Д

Благодаря Ви! Вие направихте чудесния парти подарък за моята приятелка и нейните гости , от моминското парти. Стриптизьора накара всички нас просто да останем без думи. Професионално изпълнение. Браво!

Иван . А

Ергенското ми парти мина точно както очаквах. Обикнах момичето още от първата й усмивка! Момичето беше доста общително и разговорливо. Благодаря , че бяхте част от моят чудесен празник !

ЧЗВ

Услугата , която предлагаме изисква подготовка. За да направите поръчка , моля направете я поне седмица преди самото парти :)!

Няма ограничение.

Разбира се. За да откажете поръчаната от Вас услуга е необходимо да се откажете от нея в рамките на 72ч. преди започването на представлението. В противен случай се дължат неустойки, съгласно договора , който подписваме.

НЕ!

Вие можете да поръчате стриптизьор или стриптизьорка за вашето парти , без значение вашата локация.

За градове извън гр.София или гр.Бургас има вероятност таксуване на такса за транспорт!

За да поръчаш такава услуга трябва да си на минимум 18г.

ДА! Можете да изберете абсолютно всяко едно часово време през денонощието.

Load More

Резервирай
Ергенско парти/ Моминско Парти/ Рожден Ден/ Друго.
Това се попълва, ако сте извън гр.София. За да се сметнат пътните разходи в двете посоки се използва формулата : 0.20 x Километрите (в двете посоки)