Момиче , което умее да влива цялата си енергия в името на това да остави зрителя без думи, е точното момиче, което ние търсим. Момиче, което е общително, привлекателно и отговроно , е точното момиче, което ние търсим. Това май си ти?

Ние търсим, отговорни , здрави и привлекателни момчета, които са способни да навлязат в женското сърце с най-голямото оръжие , което притежават. Своят танц. Момчето, което умее да илюстрира всяка една негова мисъл, чрез танца, това е нашият стриптизьор.

Обожаваш пътуването? Обожаваш да караш своята кола? Имаш възможността да си една много важна част от изпълнението на нашата мисия, а тя е да правим хората щастливи и да оставим у тях най-доброто на което сме способни, спомени.

Предлагаме Ви … участия в нощни клубове, участия на частни партита и участия в клипове. А най-хубавото е , че Вие избирате кое участие искате да поемете! Работата е лека , приятна и много доходоностна , стига да изпълнявате задълженията си на всяко участие 🙂 ! Ние НЕ предлагаме СЕКС услуги и всяко предлагане от ваша страна или приемане от 3то лице се наказва солено. Моля, ако сте сериозно момиче или момче, което желаее да стане част от нашето семейство да пусна своята кандидатура  по-долу.

Част от NightLovell
Facebook или Instagram.
Ако си момиче на позция *танцьорка* , моля кажи в коя категория можеш да танцуваш. TopLess или FreeDance.