Оферта

– Професионален Стриптизьор
– Тематичен Костюм
– 45минути времетраене (2 х 15 минути представления)

Цена : 270лв.

 

Стриптизьор може да поръчате във : Варна / София / Бургас / Стара Загора / Пловдив / Русе / Благоевград и всяка една точка на България.*

 

Очакваме те! 087 610 8293

Стриптизьор за..

Приятелката ти има рожден ден?! Отново главоблъсканици с мисълта какво да й подариш?! Не мисли повече! Ние сме тук заради ТВОЯТА ПРИЯТЕЛКА. Да направим нейното парти уникално, вечерта вълшебна и теб доволна от избора на подаръка, който тя ЩЕ хареса! Стриптизьор, който може да излезе от вълшебна подаръчна кутия е на път към Вас!

Танцьорът за моминското парти, който ще накара всички гости да настръхнат от вълнение. Ще получите много радостни емоции и ще се забавлявате както никога до сега! С нашия професионално обучен стриптизьор Вие имате възможността да направите едно наистина запомнящо моминско парти. Моминското парти, което ще помните цял живот … идва!

Всички имаме тези скучни…, скучни вечери в които излизаме с приятелки и НЕ се забавляваме. Не сме на кеф…, нямаме търпение да се приберем вкъщи?! Но защо да го правим? Не е ли по-добре да се усмихнем? Да се забавляваме и да се отдадем на купона. Всичко е възможно СЕГА! Не после, НЕ утре, а СЕГА! Убий скуката с нашия професионален стриптизьор.